Fyldt omelet

En populær ret i Thailand, om end nok mest blandt de besøgende gæster. Den er nemlig ikke stærk og dermed en kærkommen mulighed for at undgå de stærke krydderier.
Desuden er retten billig at lave, så den er også et godt valg for studerende eller bare som et supplement til en hovedret.

Ingredienser:

  • 250 g kyllingekød (gris eller kalkun kan også bruges)
  • 4 stk. æg
  • 2 stk forårsløg
  • 2 stk. tomater
  • 1 stk. rødløg
  • 200 g champignons (eller andre svampe efter eget valg)
  • ½ kop ærter
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. østerssovs
  • 4 spsk. vindruekerneolie

Opskrift:
Hak både løg og forårsløg fint og hak tomaterne groft.  Pisk herefter æggene godt sammen. Vær sikker på de er pisket helt sammen.
Varm en pande op, tilsæt olien (2 spsk.) og vent til den er så varm den ryger.
Herefter tager du kød, forårsløg, tomater, rødløg, champignons og ærter på panden og steg indtil de er møre (ca. 8 – 10 minutter).
Tag fyldet af panden, sæt det tilside i en skål. Hæld de sidste 2 spsk. vindruekerneolie på panden og varm igen op til den ryger.
Hæld den piskede æggemasse på panden og steg den i 5 min. Herefter tager du fyldet i skålen og hælder det ud på halvdelen af omeletten. Herefter folder du den anden halvdel over fyldet.

Noter:
Plasser en tallerken oven på panden når omeletten er færdig. Herefter vender du bunden i vejret på panden, mens du holder tallerkenen imod. Det er den nemmeste måde at få din omelet af panden uden at det går i stykker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: